Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154907
Назва: Вивчення нітратів в овочах та фруктах
Автори: Гуменюк, Л. М.
Ключові слова: здоров’я населення;здоровье населения;фактор харчування;фактор питания;проблема харчування;проблема питания
Дата публікації: 2019
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Гуменюк Л. М. Вивчення нітратів в овочах та фруктах / Гуменюк Л. М. // Молодь : наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 27 листоп. – 03 груд. 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – С. 52–53.
Короткий огляд (реферат): Стан здоров’я населення, за свідченням медиків, погіршується з кожним роком. В цьому є декілька причин. Одна з них – це фактор харчування. Недаремно існує прислів'я: «Скажи мені, що ти їси, і я скажу тобі, на що ти хворієш». Для зміцнення здоров’я людині потрібно їсти багато овочів та фруктів. Оскільки вони містять необхідні вітаміни, а також макро- й мікроелементи. Але овочі та фрукти повинні бути екологічно чистими і не містити нітратів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154907
Розташовується у зібраннях:Молодь: наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених. Секція 10 – «Екологічні проблеми регіонів». Дніпро, 27 листопада – 03 грудня 2019 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
52-53.pdf159,98 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.