Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155076
Назва: Патентознавство. Практикум для магістрів спеціальностей 184 Гірництво і 185 Нафтогазова інженерія та технології
Автори: Денищенко, О. В.
Барташевський, С. Є.
Коровяка, Є. А.
Расцвєтаєв, В. О.
Ключові слова: патентознавство;патентоведение
Дата публікації: 2019
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Патентознавство. Практикум для магістрів спеціальностей 184 Гірництво і 185 Нафтогазова інженерія та технології / укладач. О.В. Денищенко, С.Є. Барташевський, Є.А. Коровяка, та ін. ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро: НТУ «ДП», 2019. – 71 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідає робочій програмі дисципліни «Патентознавство», що розроблена на основі освітньо-професійних програм підготовки магістрів спеціальності 184 Гірництво і 185 Нафтогазова інженерія та технології. Вивчення основ патентних досліджень є необхідною і важливою частиною підготовки висококваліфікованого інженера, оскільки дозволяє зрозуміти можливості використання патентної інформації (її правових і технічних аспектів) для створення конкурентоспроможної продукції, вільного виходу цієї продукції на ринок, зниження рівня юридичних і економічних ризиків, пов'язаних з охороною і захистом об'єктів інтелектуальної власності. Послідовно викладено етапи роботи над патентом: патентний пошук, інформаційні бази, вибір аналогів, оцінка патентоспроможності. Для студентів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також для інженерів, які займаються винахідництвом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155076
Розташовується у зібраннях:Кафедра транспортних систем та енергомеханічних комплексів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1б Патентознавство практика 11111 (ред) CD11215.pdf1,32 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.