Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155473
Назва: Методичні рекомендації бакалаврам спеціальності 185 "Нафтогазова інженерія та технології" до виконання практичних робіт з дисципліни "Транспотні системи та технології"
Автори: Коровяка, Є. А.
Расцвєтаєв, В. О.
Денищенко, О. В.
Ключові слова: методичні рекомендації, транспортні системи, нафтогазова інженерія
Дата публікації: 2018
Видавництво: НТУ "Дніпровська політехніка"
Бібліографічний опис: Коровяка Є. А. Транспортні системи та технології. Методичні рекомендації бакалаврам спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології» до виконання практичних робіт з дисципліни / Є. А.Коровяка, О. В. Денищенко, В. О. Расцвєтаєв // ; нац. гірн. ун-т, каф. трансп. сист. і техн. – Д.,: НГУ, 2018. –58с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Транспортні системи і технології". Викладено матеріал, який допоможе активізувати виконавчий етап пізнавальнї діяльності студентів під час виконання практичних робіт та самостійного вивчання дисципліни. Призначено для студентів 185 "Нафтогазова інженерія та технології"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155473
Розташовується у зібраннях:Кафедра нафтогазової інженерії та буріння

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТСтаТ-npактика(3).pdfметодичні рекомендації3,31 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.