Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155887
Назва: Розробка оптимального плану випуску продукції Азовського сироварного заводу
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студентки Васніковської Анастасії Володимирівни напряму підготовки 124 - Системний аналіз
Автори: Васниковская, Анастасія
Ключові слова: аналіз діяльності;оптимізація випуску;економіко-математична модель;системний аналіз
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 124 Системний аналіз, НТУ "Дніпровська політехніка", м. Дніпро, 2020 р. Практичне значення дипломної роботи полягає у підвищенні ефективності роботи по плануванню випуску продукції ТОВ «Азовський сирзавод», отриманні більшого виторгу та одночасному зменшенні виробничих витрат.
Опис: Об'єктом дослідження у роботі є ТОВ "Азовський сирзавод". Предметом дослідження - планування обсягів виробництва. Мета дипломної роботи: оптимізація випуску продукції підприємством. Актуальність даної теми обумовлена необхідністю пошуку нових методів планування випуску продукції в умовах фінансової кризи, а також у зв’язку з переходом підприємства на більш сучасні виробничі технології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155887
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_ВасниковскаяА_напр124(СистемныйАнализ).pdf184,63 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.