Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156717
Назва: Технології утилізації відходів та рециклінг
Інші назви: Методичні рекомендації до виконання практичної роботи на тему: «Визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів»
Автори: Борисовська, О. О.
Ключові слова: утворення твердих побутових відходів;вивезення побутових відходів;Технології утилізації відходів та рециклінг
Дата публікації: 10-бер-2020
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Технології утилізації відходів та рециклінг. Методичні рекомендації до виконання практичної роботи на тему: «Визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів» для студентів освітньо-професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Текст] / О. О. Борисовська. НТУ «Дніпровська політехніка». — Дніпро: НТУ «ДП», 2020. — 40 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання практичної роботи з дисципліни «Технології утилізації відходів та рециклінг» на тему: «Визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів» для студентів освітньо- професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти».
Опис: Методичні рекомендації призначені для закріплення теоретичних знань, набутих студентами в лекційному курсі, а також формування практичних навичок щодо поводження з відходами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156717
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка ТУВР 2020 - норми накопичення.pdfМЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ2,18 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.