2020-2021 навчальний рік : [37] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 37
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Шишкіна Д.О..pdf.jpg8-лип-2021Оцінка експлуатаційної придатності будівельних конструкцій комплексу з виробництва пакування розташованого на території Новоолександрівської сільської ради Дніпропетровського районуШишкіна, Д.О.
Чорний С.А..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва будівлі банку з обґрунтуванням пальових фундаментів в умовах щільної міської забудовиЧорний, С.А.
Хассан Мохаммед Н. Дж..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва одноповерхової промислової будівлі – складу для зберігання готової продукціїХассан Мохаммед, Н.Дж.
Тяжкороб І.І..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва дошкільного навчального закладу з використанням енергозберігаючих технологій у м. ДніпроТяжкороб, І.І.
Стєпанян М.А.pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва цеху з виробництва залізобетонних шпал у м. Кременчук Полтавської областіСтєпанян, М.А.
Смирнова М.С..pdf.jpg8-лип-2021Розробка проєкту будівництва 3-х поверхової будівлі мистецького освітнього закладу з урахуванням геотехнічного процесу в основі фундаментної плити (м.Київ)Смирнова, М.С.
Сипало Є.О..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт 5-ти поверхової житлової будівлі з урахуванням енергоефективних заходівСипало, Є.О.
Самойленко К.С..pdf.jpg8-лип-2021Будівництво десятиповерхового житлового будинку за безкаркасною схемою по в. Гладкова 3-а в м. ДніпроСамойленко, К.С.
Понамарчук І.А..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва ангару для обслуговування літаків у м. КропивницькийПонамарчук, І.А.
Поважнюк В.В..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва 16-ти поверхового житлового будинку у ЖК «Чайка», м. КиївПоважнюк, В.В.
Петренко М.О..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва блокованих модульних будинків в селі Новоолександрівка Дніпропетровської областіПетренко, М.О.
Медведєва Г.А..pdf.jpg8-лип-2021Оцінка технічного стану будівельних конструкцій Нікопольського моторвагонного депо АТ «Укрзалізниця» з розробкою заходів щодо забезпечення його безпечної експлуатаціїМедведєва, Г.А.
Липкевич М.М..pdf.jpg8-лип-2021Дослідження технічного стану будівельних конструкцій наземної фотоелектричної сонячної електростанції з урахуванням пошкоджень ґрунтового масивуЛипкевич, М.М.
Кісіль Є.В..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва житлового будинку з приміщеннями комерційного призначення у місті ЗапоріжжяКісіль, Є.В.
Ковальчук В.В..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва спортивно-оздоровчого комплексу у м. ДніпроКовальчук, В.В.
Килівник М.К..pdf.jpg8-лип-2021Дослідження технічного стану та експлуатаційної придатності існуючих будівельних конструкцій цеху для технічного переоснащення мостовими кранами більшої вантажопідйомностіКилівник, М.К.
Зінчук А.Р..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва монолітного 15-ти поверхового будинку у м. КиївЗінчук, А.Р.
Зубко К.В..pdf.jpg8-лип-2021Будівництво комплексу житлових будинків середньої поверховості в м. Кам’янське Дніпропетровської областіЗубко, К.В.
Горваський О.В..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва сімнадцяти поверхового житловоторгівельного комплексу у м. ДніпроГорваський, О.В.
Галушка Є.В..pdf.jpg8-лип-2021Проєкт будівництва цеху з виробництва залізобетонних паль у м. Новомосковськ Дніпропетровській областіГалушка, Є.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 37