Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157396
Назва: Фізико-хімічні методи аналізу. Методичні рекомендації до виконання лабораторної робіт за темою «Інструментальні методи аналізу» з дисципліни студентами спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 132 «Матеріалознавство»
Автори: Свєткіна, О. Ю.
Нетяга, О. Б.
Тарасова, Г. В.
Ключові слова: інструментальні методи аналізу;фізико-хімічні методи аналізу
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво НТУ «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Свєткіна О. Ю. Фізико-хімічні методи аналізу. Методичні рекомендації до виконання лабораторної робіт за темою «Інструментальні методи аналізу» з дисципліни студентами спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 132 «Матеріалознавство» / О. Ю.Свєткіна, О. Б. Нетяга, Г. В. Тарасова ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка».- Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2020.- 29 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали покликані допомогти студентам у виконанні лабораторної робіт за темою «Інструментальні методи аналізу» з дисципліни «Фізико-хімічні методи аналізу». Рекомендації відповідають вимогам освітньо-кваліфікаційної програми підготовки бакалавра спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 132 «Матеріалознавство».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157396
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР ФХМА Інструментальний метод аналізу 2020.pdf765,33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.