Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157598
Назва: Конспект лекцій з дисципліни "Перехідні процеси в системах електропостачання" для студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка : у 2 ч.
Автори: Півняк, Г. Г.
Папаїка, Ю. А.
Ключові слова: перехідні процеси;система електропостачання;електромеханічні процеси;стійкість енергосистем
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Півняк Г. Г. Конспект лекцій з дисципліни "Перехідні процеси в системах електропостачання" [Електронний ресурс] : для студ. спец. 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Ч. 2. Електромеханічні перехідні процеси / Г .Г. Півняк, Ю. А. Папаїка ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т "Дніпровська політехніка". - Дніпро : НТУ "ДП", 2020. - 116 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій включає в себе питання статичної, динамічної та результуючої стійкості енергосистем. Розглянуто поведінку синхронних генераторів при слабких та сильних збуреннях. Матеріал сформовано у максимально зручному для студентів вигляді, наведено глосарій до кожної теми та основні визначення, що допоможе опанувати спеціальну термінологію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157598
Розташовується у зібраннях:РВВ-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перехідні процеси_Ч2_конспект лекцій CD 1280.pdf4,53 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.