Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157773
Назва: Біотехнологія. Методичні рекомендації до виконання в дистанційному режимі контрольних і тестових завдань з дисциплін «Біотехнологія», «Основи промислової біотехнології» студентами спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія»
Автори: Лисицька, С. М.
Горова, А. І.
Ключові слова: біотехнологічні процеси;виробництво господарчої продукції.;хімічні технології та інженерія;біотехнологія;биотехнология
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Лисицька С. М. Біотехнологія. Методичні рекомендації до виконання в дистанційному режимі контрольних і тестових завдань з дисциплін «Біотехнологія», «Основи промислової біотехнології» студентами спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» / С.М. Лисицька, А. І. Горова; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка» – Дніпро : НТУ «ДП», 2021. – 43 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять короткі теоретичні відомості про хіміко-біологічні особливості та екологічну спрямованість біотехнологічних процесів, можливість їх практичного використання за допомогою спеціальних методів досліджень при вірішенні проблем у виробництві господарчої продукції. Призначено для студентів напряму підготовки за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія». Подано завдання для самостійного закріплення матеріалу при роботі студентів у дистанційному режимі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157773
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР БТ+ Основи пром БТ.pdf1,67 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.