Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159214
Назва: Сучасні підходи до формування механізму забезпечення конкурентоспроможності інноваційної продукції
Автори: Лободзинська, Т. П.
Ключові слова: інноваційна продукція;конкурентоспроможність
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Лободзинська Т. П. Сучасні підходи до формування механізму забезпечення конкурентоспроможності інноваційної продукції / Лободзинська Т. П. // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України : матеріали міжнар. науково-практичної конференції, 31 травня - 2 червня 2012 р., м. Дніпропетровськ . – Дніпропетровськ : НГУ, 2012. - С. 59-61
Короткий огляд (реферат): Конкурентоспроможність у загальному розумінні – це володіння властивостями, які створюють переваги суб’єкта економічних змагань для одержання перемоги над конкурентами. Досягнення цих конкурентних переваг забезпечується належно сформованим механізмом забезпечення конкурентоспроможності продукції, тобто системою послідовних дій, економічних, організаційних, технологічних, соціальних, екологічних важелів та методів, що сприяє формуванню необхідних умов виробництва конкурентоспроможної інноваційної продукції на підприємствах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159214
Розташовується у зібраннях:Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України: Матеріали міжнар. науково-практичної конференції, 31 травня - 2 червня 2012 р., м. Дніпропетровськ. Т. 1



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.