Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159677
Назва: Управління господарською діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)
Інші назви: Management of economic activity of the enterprise (based on the materials of LLC “Silpo-Food”)
Автори: Савонюк, Валентин Віталійович
Ключові слова: АНАЛІЗ, ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ, ДОХІД, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, УПРАВЛІННЯ
Дата публікації: чер-2021
Бібліографічний опис: Савонюк В.В. Управління транспортно-експедиторською діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)) / В.В. Савонюк. – Д. : НТУ «ДП», 2021. – 91 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління господарською діяльністю підприємства ТОВ «Сільпо-Фуд». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо покращення управління господарською діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління господарською діяльністю підприємства; надано характеристику ТОВ «Сільпо-Фуд» та його торгової мережі; здійснено аналіз результатів діяльності підприємства; виконано аналіз персоналу ТОВ «Сільпо-Фуд»; проаналізовано необоротні і оборотні активи та фінансовий стан підприємства; розроблено управлінські рішення та обґрунтовано заходи з підвищення ефективності господарської діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд».
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління господарською діяльністю підприємства ТОВ «Сільпо-Фуд». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо покращення управління господарською діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління господарською діяльністю підприємства; надано характеристику ТОВ «Сільпо-Фуд» та його торгової мережі; здійснено аналіз результатів діяльності підприємства; виконано аналіз персоналу ТОВ «Сільпо-Фуд»; проаналізовано необоротні і оборотні активи та фінансовий стан підприємства; розроблено управлінські рішення та обґрунтовано заходи з підвищення ефективності господарської діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159677
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули_Савонюк.pdf417,91 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.