Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159677
Назва: | Управління господарською діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд») |
Інші назви: | Management of economic activity of the enterprise (based on the materials of LLC “Silpo-Food”) |
Автори: | Савонюк, Валентин Віталійович |
Ключові слова: | АНАЛІЗ, ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ, ДОХІД, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, УПРАВЛІННЯ |
Дата публікації: | чер-2021 |
Бібліографічний опис: | Савонюк В.В. Управління транспортно-експедиторською діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)) / В.В. Савонюк. – Д. : НТУ «ДП», 2021. – 91 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління господарською діяльністю підприємства ТОВ «Сільпо-Фуд». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо покращення управління господарською діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління господарською діяльністю підприємства; надано характеристику ТОВ «Сільпо-Фуд» та його торгової мережі; здійснено аналіз результатів діяльності підприємства; виконано аналіз персоналу ТОВ «Сільпо-Фуд»; проаналізовано необоротні і оборотні активи та фінансовий стан підприємства; розроблено управлінські рішення та обґрунтовано заходи з підвищення ефективності господарської діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд». |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління господарською діяльністю підприємства ТОВ «Сільпо-Фуд». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо покращення управління господарською діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління господарською діяльністю підприємства; надано характеристику ТОВ «Сільпо-Фуд» та його торгової мережі; здійснено аналіз результатів діяльності підприємства; виконано аналіз персоналу ТОВ «Сільпо-Фуд»; проаналізовано необоротні і оборотні активи та фінансовий стан підприємства; розроблено управлінські рішення та обґрунтовано заходи з підвищення ефективності господарської діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159677 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Савонюк.pdf | 417,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.