Секція 2 – Технології машинобудування : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Яровий.Роман_НГУ.pdf.jpg17-січ-2022Особливості технологічної підготовки виробництва на основі аскон компас-3D і AUTODESK FEATURECAMЯровий, Р. М.; Дербаба, В. А.
Яровий Руслан.pdf.jpg17-січ-2022PVD та CVD покриття інструменту: властивості, переваги та недоліки при металообробціЯровий, Р. М.; Дербаба, В. А.
Щербина Є. Ю. НТУ ДП ред.pdf.jpg17-січ-2022Аналіз альтернативних методів формоутворення евольвентних шлиців при виготовленні валівЩербина, Є. Ю.; Дербаба, В. А.
2_Чорний_Дербаба_НТУ_ДП.pdf.jpg17-січ-2022Дослідження і інтеграція адитивних технологій в автоматизовану обробку деталі на верстаті з ЧПКЧорний, Б. О.; Дербаба, В. А.
2_Циганок_НГУ.pdf.jpg17-січ-2022Спеціальні технології обробки труб за допомогою багато-вісного лазера у програмі ARTCUTЦиганок, С. О.; Дербаба, В. А.
2_Саранов_Проців_НТУ_ДП.pdf.jpg17-січ-2022Методи моделювання технологічного процесу механічної обробки деталі на верстаті з ЧПКСаранов, М. І.; Проців, В. В.
2_Могильченко_НТУ_ДП (1).pdf.jpg17-січ-2022Технологічні можливості механічної обробки сучасного верстата з ЧПКМогильченко, Н. В.; Дербаба, В. А.
2_Луценко_НТУ_ДП.pdf.jpg17-січ-2022Технологічні аспекти обробки дерев'яних виробів на верстатах ЧПКЛуценко, Д. І.; Дербаба, В. А.
2_Карпов_НТУ ДП.pdf.jpg17-січ-2022Методичні засади оцінювання ефективності адитивної технології у порівнянні з механічною обробкою для деталей аеро-космічного призначенняКарпов, А. О.; Пацера, С. Т.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9