Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159827
Назва: Методичні вказівки до проєктно-технологічної практики для студентів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Інші назви: Методичні вказівки до проєктно-технологічної практики для студентів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Автори: Приходченко, С. Д.
Удовик, І. М.
Шевцова, О. С.
Ключові слова: Проектно-технологічна пратика;121 Інженерія ПЗ
Дата публікації: 2021
Видавництво: РВК НТУДП
Бібліографічний опис: Приходченко С.Д. Методичні вказівки до проєктно-технологічної практики для студентів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» / С.Д. Приходченко, І.М. Удовик, О.С. Шевцова. – Дніпро: НТУ «ДП», 2021. – 17 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять програму практики, планування та вимоги до її проведення, індивідуальні завдання та обов’язки, що висуваються до студентів-практикантів під час проходження проєктно-технологічної практики. Зміст програми практичної підготовки фахівців відповідає освітній програмі та навчальному плану підготовки фахівців спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Опис: Проєктно-технологічна практика є невід’ємною складовою частиною навчального процесу і забезпечує взаємозв’язок теоретичного навчання і конкретної практичної діяльності при підготовці здобувачів вищої освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення». Практика відбувається відповідно до Програми проєктно-технологічної практики, затвердженої на кафедрі та індивідуальної програми практики, складеної студентом-практикантом разом з керівником. Практика проводиться на підприємствах та у ІТ-компаніях, які розробляють або використовують інформаційні технології. Під час практики студенти-практиканти перебувають на підприємствах та виконують Програму практики. В даних методичних вказівках розглянуто планування, проведення та підведення підсумків практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159827
Розташовується у зібраннях:Кафедра програмного забезпечення комп’ютерних систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки проектно-технологічна практика 121.pdfВ даних методичних вказівках розглянуто планування, проведення та підведення підсумків практики.240,01 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.