Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160391
Назва: Ландшафтна екологія та заповідна справа. Методичні рекомендації до виконання практичних та індивідуальних робіт для студентів освітньо-професійної програми «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Інші назви: Методичні рекомендації до виконання практичних та індивідуальних робіт з дисципліни "Ландшафтна екологія та заповідна справа"
Автори: Миронова, І. Г.
Грунтова, В. Ю.
Кошка, Д. О.
Ключові слова: Ландшафтна екологія;Заповідна справа;практичні роботи
Дата публікації: 12-січ-2022
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Ландшафтна екологія та заповідна справа. Методичні рекомендації до виконання практичних та індивідуальних робіт для студентів освітньопрофесійної програми «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Текст] / І.Г. Миронова, В.Ю. Ґрунтова, Д.О. Кошка; НТУ «Дніпровська політехніка». – Дніпро: НТУ «ДП», 2022. – 94 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні положення та запропоновано практичні навички щодо вивчення геосистем різного рівня, основних властивостей природних та антропогенних ландшафтів, а також факторів, що визначають формування ландшафтно-біологічного різноманіття; ознайомлення з правовими нормами заповідання, національною та міжнародними класифікаціями природоохоронних територій, характеристикою категорій природнозаповідного фонду України, перспективами формування екологічної мережі, а також вибору національної стратегії організації та охорони природнозаповідного фонду України за участю громадських організацій.
Опис: Подано методичні рекомендації для виконання практичних та індивідуальних робіт студентів освітньо-професійної програми «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160391
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні реком. ЛЕ та ЗС 2021.pdfПрактикум з дисципліни "Ландшафтна екологія та заповідна справа"3,62 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.