Кафедра геофізичних методів розвідки : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Методичка_КГМ_практ_2.pdf.jpg1-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичної роботи №2 «Аналіз комплексу геофізичних аномалій, пов’язаних із особливостями розломно-блокової тектоніки» з дисципліни «Комплексування геофізичних методів» для магістрів спеціальності 103 Науки про ЗемлюТяпкін, О. К.
Методичка_ГМРГІЗ_практ_1.pdf.jpg1-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичної роботи №1 «Практичне використання Норм радіаційної безпеки України (НРБУ-97)» з дисципліни «Геофізичні методи рішення геоекологічних і інженерних задач» для магістрів спеціальності 103 «Науки про Землю»Тяпкін, О. К.
Методичка_КГМ_практ_1.pdf.jpg1-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичної роботи №1 «Побудова фізико-геологічних моделей» з дисципліни «Комплексування геофізичних методів» для магістрів спеціальності 103 Науки про ЗемлюТяпкін, О. К.
МЕТОДИЧКА з ПРАКТИКИ  ІСвРГ .pdf.jpg1-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Еколого-геофізичне картування» для магістрів спеціальності 103 «Науки про Землю»Пігулевський, П. Г.
Методичка_ГМРГІЗ_практ_2.pdf.jpg1-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичної роботи №2 «Кількісна оцінка сучасного техногенного та радіоактивного навантаження території Промислового Придніпров’я та прогноз його розвитку» з дисципліни «Геофізичні методи рішення геоекологічних і інженерних задач» для магістрів спеціальності 103 Науки про ЗемлюТяпкін, О. К.
МЕТОДИЧКА з ПРАКТИКИ  ЕКГ .pdf.jpg1-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни “ Еколого-геофізичне картування ” для магістрів спеціальності 103 «Науки про Землю»Пігулевський, П. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6