Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161517
Назва: Методичні рекомендації до навчальної практики за спеціалізацією для бакалаврів спеціальності 103 «Науки про Землю»
Автори: Рузіна, М. В.
Жильцова, І. В.
Лукінов, В. В.
Савчук, В. С.
Ключові слова: геологічне підприємство;методика шліхового опробування;петрографічні дослідження;мінераграфічні дослідження;камеральний період
Дата публікації: 2021
Видавництво: НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до навчальної практики за спеціалізацією для бакалаврів спеціальності 103 «Науки про Землю» / упоряд. : М. В. Рузіна, І. В. Жильцова, В. В. Лукінов, В. С. Савчук – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2021. – 47 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальна практика за спеціалізацією є складовою підготовки бакалаврів спеціальності 103 Науки про Землю. Метою практики є освоєння студентами сучасних методів польових та камеральних геологічних досліджень в умовах діючих підприємств, ознайомлення зі структурою геологічних підприємств, типовими геологічними завданнями різних стадій робіт та послідовністю їх вирішення, формами первинної геологічної документації відслонень, гірських виробок, бурових свердловин та формування професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень під час роботи в виробничих умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161517
Розташовується у зібраннях:Кафедра геології та розвідки родовищ корисних копалин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПРАКТИКА БАКАЛАВРИ-1.pdf2,37 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.