Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161884
Назва: Методичні вказівки до проведення практичних робіт (практикум) з дисципліни «Біомеханіка» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство»
Автори: Панченко, С. П.
Ключові слова: внутрішні силові фактори;метод перерізів;деформація;механічна характеристика
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Панченко С. П. Методичні вказівки до проведення практичних робіт (практикум) з дисципліни «Біомеханіка» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» / С. П. Панченко ; Міністерство освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – 26 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали призначено для роботи студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» під час підготовки до практичних (семінарських) занять із дисципліни «Біомеханіка». Надано список тем семінарських занять для опрацювання студентами. Розглянуто загальні засади, на яких базується проведення семінарського заняття. Висунуто вимоги до виступів студентів за обраною темою. Надаються рекомендації щодо підготовки доповідей, рефератів, презентацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161884
Розташовується у зібраннях:Кафедра механічної та біомедичної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка практикум Б.pdf613,96 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.