Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161902
Назва: Методичні вказівки до самопідготовки з дисципліни «Функціональні наноматеріали» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство»
Автори: Панченко, С. П.
Ключові слова: нанорозмірні структури;фулерен;нанотрубка;нанотехнологія;аудиторна самостійна робота
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Панченко С. П. Методичні вказівки до самопідготовки з дисципліни «Функціональні наноматеріали» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» / С. П. Панченко ; Міністерство освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – 19 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали призначено для самостійної роботи студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» під час підготовки до лекційних, практичних (семінарських) занять та підготовки до контрольних заходів із дисципліни «Функціональні наноматеріали». Надано список тем для самостійного опрацювання студентами. Розглянуто загальні положення, щодо організації та виконання студентами самостійної роботи. Надаються рекомендації, які необхідно враховувати при роботі з літературою, різноманітними джерелами інформації та при підготовці конспекту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161902
Розташовується у зібраннях:Кафедра механічної та біомедичної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка с р ФН.pdf404,92 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.