Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162178
Назва: Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9»)
Інші назви: Increasing the efficiency of management of production activities of the enterprise (based on the materials of Private JSC “Dnipropetrovsk bakery № 9”)
Автори: Кузьменко, Анастасія Олександрівна
Ключові слова: АСОРТИМЕНТ, ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ, ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Кузьменко А.О. Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») / А.О. Кузьменко. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 82 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність.
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162178
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули_Кузьменко.pdf417,66 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Диплом_Кузьменко.rar34,47 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.