Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162178
Назва: | Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») |
Інші назви: | Increasing the efficiency of management of production activities of the enterprise (based on the materials of Private JSC “Dnipropetrovsk bakery № 9”) |
Автори: | Кузьменко, Анастасія Олександрівна |
Ключові слова: | АСОРТИМЕНТ, ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ, ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Кузьменко А.О. Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») / А.О. Кузьменко. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність. |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162178 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Кузьменко.pdf | 417,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Диплом_Кузьменко.rar | 34,47 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.