Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162208
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики (за матеріалами ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро”)
Інші назви: Improving the competitiveness of the enterprise on the basis of changes in its assortment policy (based on the materials of Private JSC "Confectionery Factory "AVK" Dnipro")
Автори: Пінчук, Дмитро Володимирович
Ключові слова: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ, АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Пінчук Д.В. Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро” / Д.В. Пінчук. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 70 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів.
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162208
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули Пінчук 073-18-2.pdf169,97 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Диплом Пінчук 073-18-2.rar2,04 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.