Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162869
Назва: Участь молоді в процесах реформування держави. Щорічна доповідь Президентові України, Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України про становище молоді в Україні (за підсумками 2017 року)
Автори: Ярошенко, О. В.
Аксьонова, С. Ю.
Андріученко, Т. В.
Болтівець, С. І.
Бородін, Є. І.
Вакуленко, О. В.
Галустян, Ю. М.
Галушко, О. В.
Дзюба, Н. В.
Карчевич, М. В.
Комарова, Н. М.
Крімер, Б. О.
Курило, І. О.
Мукосеєва, Л. П.
Острікова, А. С.
Пєша, І. В.
Радчук, Н. М.
Сіра, О. В.
Слюсар, Л. І.
Тілікіна, Н. В.
Ярош, О. М.
Ключові слова: соціально-демографічний портрет української молоді;законодавче забезпечення участі молоді в розвитку держави;участь молоді в державотворчих процесах;державна молодіжна політика
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДП «Редакція інформаційного бюлетеня «Офіційний вісник Президента України»
Бібліографічний опис: Участь молоді в процесах реформування держави. Щорічна доповідь Президентові України, Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України про становище молоді в Україні (за підсумками 2017 року) / Держ. ін-т сімейної та молодіжної політики ; [редкол.: Жданов І. О., гол. ред. колег., Ярема О. Й. та ін.]. – Київ : ДП «Редакція інформаційного бюлетеня «Офіційний вісник Президента України», 2018. – 100 с.
Короткий огляд (реферат): Щорічна доповідь Президентові України, Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України про становище молоді в Україні за підсумками 2017 року підготовлена відповідно до Декларації «Про загальні засади державної молодіжної політики в Україні» від 15 грудня 1992 року № 2859-ХІІ. У ній висвітлена участь молоді в процесах реформування держави. Доповідь містить вступ, чотири розділи, висновки та рекомендації, додатки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162869
ISBN: 978-617-7288-96-0
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_1_Dopovid_Uchast-molodi-v-protsesakh-reformuvannia-derzhavy.pdf2,07 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.