Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165052
Назва: | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 091 «Біологія» |
Інші назви: | Методичка з виробничої практики для біологів |
Автори: | Павличенко, Артем Володимирович Риженко, Сергій Анатолійович Бучавий, Юрій Володимирович |
Ключові слова: | практична підготовка;практичні навички;біологічні методи дослідження |
Дата публікації: | 20-жов-2020 |
Видавництво: | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Виробнича практика. Методичні рекомендації для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 091 «Біологія» [Текст] / А.В. Павличенко, С.А. Риженко, Ю.В. Бучавий; НТУ «Дніпровська політехніка». — Дніпро: НТУ «ДП», 2020. — 25 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні матеріали призначені для підготовки до проходження виробничої практики студентами освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 091 «Біологія». |
Опис: | Виробнича практика проводиться на третьому курсі і передбачає закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти в процесі вивчення циклу теоретичних дисциплін, формування практичних навичок, ознайомлення безпосередньо в установі, організації, на підприємстві, у виробничих умовах з біологічними дослідженнями, виробничим процесом, технологічним циклом біологічного виробництва тощо. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165052 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Виробнича_бакалавр 091.pdf | Методичка з виробничої практики для біологів | 557,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.