Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165201
Назва: ПЕРЕДАТЕСТАЦІЙНА ПРАКТИКА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Інші назви: Методичка з передатестаційної практики біологів
Автори: Воронкова, Юлія Сергіївна
Сідашенко, Ольга Ігорівна
Бучавий, Юрій Володимирович
Ключові слова: Передатестаційна практика;навички планування;обробка первинних матеріалів;експериментальні дослідження
Дата публікації: 10-жов-2023
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Передатестаційна практика. Методичні рекомендації для студентів освітньопрофесійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / Ю.С. Воронкова, О.І. Сідашенко, Ю.В. Бучавий ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 29 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації, призначені для підготовки до проходження передатестаційної практики студентами освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Опис: Передатестаційна практика є невід’ємною складовою процесу підготовки студентів (здобувачів вищої освіти) у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка». Вона є важливою та обов’язковою ланкою освітнього процесу і дає змогу забезпечити набуття фахових компетентностей здобувачам вищої освіти для подальшого навчання в магістратурі та успішного працевлаштування на українському та міжнародному ринках праці. Для забезпечення практики здобувачів вищої освіти університет встановлює форми і методи співробітництва з організаціями, підприємствами, установами тощо, що здатні створити умови для реалізації програми практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165201
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Передатестаційна практика_091.pdfМетодичні рекомендації з передатестаційної практики495,88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.