Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165221
Назва: НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З ЗООЛОГІЇ МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 091 Біологія та біохімія
Інші назви: Літня зоологічна практика
Автори: Воронкова, Юлія Сергіївна
Федотов, Вячеслав Вікторович
Ключові слова: зоологія;тварини;зооценози;зоологічний музей
Дата публікації: 1-жов-2023
Видавництво: Національний технічний університет "Дніпровська політехніка"
Бібліографічний опис: Навчальна практика з зоології. Методичні рекомендації для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 091 Біологія та біохімія / Ю.С. Воронкова, В.В. Федотов ; Мво освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 24 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації, призначені для проходження навчальної практики з зоології (з елементами дистанційного навчання) студентами освітньо-професійної програми «Біологія» (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Опис: Навчальна практика з природничих дисциплін виступає обов’язковою ланкою навчального процесу в системі вищої освіти природничо-наукового спрямування, яка передбачає поглиблення і розширення знань студентів, що отримано під час теоретичного вивчення програмового матеріалу. Навчальна практика сприяє формуванню природничого світогляду, дає наочне уявлення про природні явища та взаємозв’язки між ними, навчає реєструвати факти та аналізувати їх, узагальнювати побачене і робити висновки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165221
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальна практика з зоології_091.pdfНавчальна практика з зоології451,33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.