Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165276
Назва: Екологічні практики Фінляндії для розвитку туристичної галузі: досвід для України
Автори: Чабан, Аліна
Любчук, Ольга
Ключові слова: розвиток туризму;туризм Фінляндії;туристична галузь
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Чабан А. Екологічні практики Фінляндії для розвитку туристичної галузі: досвід для України / Чабан Аліна, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 60-61.
Короткий огляд (реферат): У світі, де питання екології та сталого розвитку набувають все більшого значення, країни та суспільства шукають найкращі практики та досвід, щоб краще відповідати на виклики, пов'язані з охороною та покращенням довкілля. Однак, для кожної країни є щось унікальне в досвіді інших, і це особливо актуально у випадку України та Фінляндії. Ця країна відома своєю природною красою та найкращими екологічними практиками, для розвитку туризму або туристичної галузів країні відповідно до світових вимог. Нижче ми розглянемо, чого Україна може навчитися у Фінляндії у сфері охорони довкілля, а також які практики та політики можна адаптувати для вирішення власних екологічних викликів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165276
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Екологічні та соціальні аспекти туристично-рекреаційної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-60-61.pdf220,5 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.