Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165445
Назва: Навчальна практика з ботаніки. Методичні рекомендації для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Інші назви: Методичка з ботанічної практики
Автори: Кабар, Анатолій Миколайович
Бучавий, Юрій Володимирович
Федотов, Вячеслав Вікторович
Ключові слова: РОСЛИНИ;ГЕРБАРІЙ;ДЕНДРОПАРК;ФЛОРА;ФІТОЦЕНОЗИ
Дата публікації: 17-лис-2023
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Навчальна практика з ботаніки. Методичні рекомендації для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / А.М. Кабар, Ю.В. Бучавий, В.В. Федотов ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 17 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації, призначені для підготовки до проходження навчальної практики з ботаніки студентами освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Опис: Навчальна практика з ботаніки на першому курсі триває чотири тижні відповідно до графіку навчального процесу. Під час практики студенти знайомляться з флорою та рослинністю різноманітних рослинних угруповань району практики, набувають та закріплюють знання про нижчі та вищі рослини, їх будову, структуру фітоценозів та їх динаміку, удосконалюють навички по визначенню рослин, проведенню геоботанічних досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165445
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальна практика з ботаніки 2023.pdfМетодичка з ботанічної практики399,08 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.