Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165592
Назва: Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Механічні властивості та конструкційна міцність матеріалів» для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 132 «Матеріалознавство»
Автори: Чечель, Т. О.
Ключові слова: випробування маловуглецевої сталі на розтяг;випробування на стискання маловуглецевої сталі та чавуна;випробування на стискання анізотропниɯ матеріалів;випробування сталі та чавуна на кручення;випробування сталі на зріз;випробування зразків на триточковий згин;визначення твердості матеріалів за брінеллем
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Чечель Т. О. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Механічні властивості та конструкційна міцність матеріалів» для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 132 «Матеріалознавство» [Електронний ресурс] / Т. О. Чечель ; Міністерство освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні теми лабораторних занять дисципліни «Механічні властивості та конструкційна міцність матеріалів» з прикладами виконання завдань лабораторних робіт для бакалаврів спеціальності 132 «Матеріалознавство».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165592
Розташовується у зібраннях:Кафедра механічної та біомедичної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки МВКММ ред.2.pdf4,47 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.