Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165639
Назва: Визначення оптимального режиму фрезерування за допомогою чисельних методів та Mathcad
Автори: Корбанюк, С. Р.
Богданов, О.О.
Ключові слова: чисельні методи;Mathcad;режим фрезерування
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Корбанюк С.Р. Визначення оптимального режиму фрезерування за допомогою чисельних методів та Mathcad / Корбанюк С.Р., Богданов О.О. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 95-97.
Короткий огляд (реферат): Особливого інтересу, у світлі вищесказаного, набуває оптимізація режимів різання під час виконання операцій фрезерування. Відмінність фрезерування від інших видів механічної обробки полягає в його універсальності, багатофункціональності, а також використанні його в сучасних п’яти координатних верстатах. І хоча це все його явні переваги, які змушують все частіше і частіше вибирати його як основний тип металообробки, вони ж додають складнощів при виборі оптимального режиму різання. У цій роботі зроблено спробу зробити перші кроки до отримання математичного (чисельного) методу проведення такої багатофакторної оцінки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165639
Розташовується у зібраннях:Секція 2 – Технології машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-95-97.pdf533,46 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.