Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165861
Назва: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікробіологія та вірусологія». Частина ІІ «Вірусологія» для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» спеціальності 091 «Біологія та біохімія»
Інші назви: Методичка з мікробіології та вірусології (частина друга - вірусологія)
Автори: Сідашенко, Ольга Ігорівна
Ключові слова: ВІРУСОЛОГІЯ;ЛАБОРАТОРНІ
Дата публікації: 17-лис-2023
Видавництво: Національний технічний університет "Дніпровська політехніка"
Бібліографічний опис: Сідашенко О.І. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікробіологія та вірусологія». Частина ІІ «Вірусологія» для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» спеціальності 091 «Біологія та біохімія» / О.І. Сідашенко ; М-во освіти і науки України, НТУ «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 31 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікробіологія та вірусологія». Частина ІІ «Вірусологія» студентами освітньо-професійної програми «Біологія» спеціальності 091 Біологія та біохімія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Опис: Лабораторні заняття з курсу «Мікробіологія та вірусологія». Частина ІІ «Вірусологія» є одним із найважливіших видів підготовки біологів. Вони сприяють закріпленню теоретичних знань та набуттю навичок лабораторної роботи з вірусами, вірусологічним матеріалом і культурами клітин тканиин; сприяють засвоєнню специфічних вірусологічних прийомів і методів, повязаних з особливостями будови вірусів, розвивають навички самостійної практичної роботи, а також формують вміння грамотно аналізувати отримані результати.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165861
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації_Мікробіологія та вірусологія_Сідашенко О.І. - частина ІІ.pdfМетодичні рекомендації_Мікробіологія та вірусологія_Сідашенко О.І. - частина ІІ1,3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.