Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165949
Назва: Сталий розвиток земель сільськогосподарського призначення у післявоєнний період
Автори: Трегуб, Ю.Є.
Ключові слова: землі сільськогосподарського призначення;сталий розвиток;сталий розвиток земель
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Трегуб Ю.Є. Сталий розвиток земель сільськогосподарського призначення у післявоєнний період / Трегуб Ю.Є. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 236-237.
Короткий огляд (реферат): В післявоєнний період в Україні, як і в багатьох інших країнах світу, постане складне завдання – забезпечити сталий розвиток та оптимальне використання сільськогосподарських земель. Цей період стане ключовим у формуванні стратегій, що спрямовані на ефективне господарювання, врахування екологічних аспектів та соціально- економічний розвиток сільських територій. Порушені внаслідок війни в Україні землі сільськогосподарського призначення представляють значну втрату для сільськогосподарського сектору та економіки держави в цілому. Проте існують певні перспективи їх відновлення, які можуть бути важливими для відновлення продуктивності та сталого розвитку цих земель: Перший крок – це відновлення інфраструктури, такої як дороги, канали, системи зрошення та осушення, які необхідні для реалізації ефективної сільськогосподарської діяльності. Це важливо для забезпечення доступу до порушених земель та покращення умов для господарювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165949
Розташовується у зібраннях:Секція 5 – Геодезія та землеустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-236-237.pdf371,18 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.