Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165988
Назва: Анатомія та фізіологія людини та тварин. Розділ «Фізіологія». Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів освітньо-професійної програми «Біологія»
Інші назви: Методичка з анатомії та фізіології людини та тварин
Автори: Воронкова, Юлія Сергіївна
Ключові слова: ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ;СИСТЕМИ ТА ОРГАНИ
Дата публікації: 17-лис-2023
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Анатомія та фізіологія людини та тварин. Розділ «Фізіологія». Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 091 Біологія та біохімія / Ю.С. Воронкова ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 42 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів освітньо-професійної програми «Біологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності бакалаврів спеціальності «Біологія та біохімія» та закріплення практичних знань з даної дисципліни.
Опис: У рамках курсу викладено матеріал щодо основних проявів живого організму, принципів і закономірностей життєдіяльності клітин, тканин, органів і цілісного організму, які забезпечують процеси адаптації, гомеостазу і збереження цілісності організму, а також знань о будові тіла з урахуванням функціональної анатомії, яка визначає нерозривність анатомічної будови, фізіологічних процесів та керується складними механізмами регуляції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165988
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
091_Фізіологія_Метод реком_ВоронковаЮС.pdfМетодичка з анатомії та фізіології1,57 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.