Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165995
Назва: Методи дослідження біоматеріалів та медичних виробів
Автори: Юрченко, К. О.
Слупська, Ю. С.
Ключові слова: мікроскопія;спектроскопія;механічні тести;біосумісність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Юрченко К. О. Методи дослідження біоматеріалів та медичних виробів / Юрченко К. О., Слупська Ю. С. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 329-330.
Короткий огляд (реферат): Біоматеріали - це матеріали, які використовуються в медицині з метою взаємодії з живими системами. Це можуть бути матеріали, які використовуються для виготовлення медичних протезів, імплантатів, штучних органів, а також матеріали для розробки лікарських препаратів і діагностичних засобів. Біоматеріали повинні бути здатні сумісно взаємодіяти з біологічними системами, не викликати ушкоджень і сприяти досягненню потрібних медичних цілей. Застосування біоматеріалів становить важливу галузь досліджень у медицині та біотехнології. Медичні вироби - це різноманітні товари і пристрої, які використовуються в медицині для діагностики, лікування та профілактики хвороб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165995
Розташовується у зібраннях:Секція 9 – Хімічні, біохімічні та медичні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_2_final_v-329-330.pdf377,09 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.