Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166076
Назва: Дослідження фрактального методу кодування зображень
Автори: Шашин, К. В.
Журба, А. О.
Ключові слова: графічна інформація;зображення високої роздільності;інтегроване середовище MATLAB
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Шашин К. В. Дослідження фрактального методу кодування зображень / Шашин К. В., Журба А. О. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 12-13.
Короткий огляд (реферат): Стиснення зображень в сучасному світі є ключовим аспектом для оптимізації зберігання та передачі великої кількості графічної інформації. Цей процес стає все більше актуальним у зв'язку із зростанням кількості цифрових даних та вимог до швидкості передачі інформації в реальному часі. Великі обсяги графічних даних, які виникають у зображеннях високої роздільності, потребують великої кількості місця для зберігання та широкого каналу для передачі. Стиснення зображень дозволяє зменшити ці обсяги, зберігаючи при цьому якість зображення на прийнятному рівні, або навпаки, пожертвувати якістю зображення якщо цього вимагають обставини. Це важливо в сферах, де обмін інформацією важливий, наприклад, в медицині, відеоспостереженні, трансляціях у реальному часі та інших областях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166076
Розташовується у зібраннях:Секція 1 – Інформаційні технології та телекомунікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_2_final-12-13.pdf356,37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.