Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166133
Назва: Формування фінансово-економічної політики закладу вищої освіти при реалізації стратегії розвитку вищої школи
Автори: Кукуюк, О. І.
Вагонова, О. Г.
Ключові слова: заклад вищої освіти;конкурентоспроможність;фінансово-економічна політика ЗВО
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кукуюк О. І. / Формування фінансово-економічної політики закладу вищої освіти при реалізації стратегії розвитку вищої школи / Кукуюк О. І., Вагонова О. Г. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 71-73.
Короткий огляд (реферат): Українське суспільство за роки відбудови політично-економічної незалежності перманентно перебуває у стані значущих перетворень, які привели до суттєвих економічних, політичних, соціальних і культурних змін, деякі з яких, на жаль, носять негативний прояв. Зокрема, у галузі освіти відбувається скорочення державного фінансування, поширюється жорстка, інколи, недоброчесна конкуренція між закладами вищої освіти (ЗВО), попит на освітні послуги коливається, влада не завжди здійснює системні дії щодо імплементації існуючого нормативно-правового забезпечення реформування вищої школи. Тому такі чинники обумовлюють необхідність гнучкого реагування ЗВО на ці зміни на підставі своєчасної та стратегічної адаптації до них, що дасть можливість закладу на ринку освітніх послуг як зберігати конкурентні позиції, так і підвищити свою конкурентоспроможність (метозавдання діяльності).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166133
Розташовується у зібраннях:Секція 2 – Економіка і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_2_final_v-71-73.pdf310,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.