Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/2653
Назва: Управління фінансовою санацією та банкрутством підприємств. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання. Освітньо-професійна програма підготовки магістрів спеціальності 8.03050801 Фінанси та кредит за магістерськими програмами «Управління фінансами фінансово-кредитних установ», «Управління фінансами у сфері бізнесу», «Управління державними фінансами»
Інші назви: Управління фінансовою санацією та банкрутством підприємств. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання.
Автори: Соляник, Л. Г.
Ключові слова: Управління фінансовою санацією та банкрутством підприємств. Методичні рекомендації
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Соляник Л. Г. Управління фінансовою санацією та банкрутством підприємств. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання. Освітньо-професійна програма підготовки магістрів спеціальності 8.030508 "Фінанси та кредит» магістерських програм «Управління фінансами фінансово-кредитних установ», «Управління фінансами у сфері бізнесу», «Управління державними фінансами» / Л. Г. Соляник // – Д.: Національний гірничий університет, 2013. – 121 с.
Короткий огляд (реферат): Розроблено відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни. Містять завдання та методичні рекомендації до самостійної роботи студентів, завдання для домашньої контрольної роботи, перелік питань до екзамену, критерії оцінки при поточному та підсумковому контролі знань студентів, список рекомендованої літератури. Орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Опис: Розроблено відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни. Містять завдання та методичні рекомендації до самостійної роботи студентів, завдання для домашньої контрольної роботи, перелік питань до екзамену, критерії оцінки при поточному та підсумковому контролі знань студентів, список рекомендованої літератури. Орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/2653
Розташовується у зібраннях:Кафедра економічного аналізу та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Упр фин сан МР до сам р заоч н.pdf2,1 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.