Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/3504
Назва: Іноземна (англійська) мова у маркетинговій діяльності: завдання та вправи до практичних занять
Автори: Швець, О. Д.
Ключові слова: маркетингова діяльність;іноземна мова;маркетинговая деятельность;иностранный язык
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Швець О. Д. Іноземна (англійська) мова у маркетинговій діяльності. Завдання та вправи до практичних занять для бакалаврів усіх напрямів підготовки / О.Д. Швець. – Д.: Національний гірничий університет, 2013. – 26 с.
Серія/номер: Електронний ресурс;CD257
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали призначено для практичних занять бакалаврів усіх напрямів підготовки з навчальної дисципліни за вільним вибором студента «Іноземна (англійська) мова у маркетинговій діяльності. Мета методичних рекомендацій: удосконалення комунікативних умінь та навичок володіння іноземною (англійською) мовою при спілкуванні на теми, пов’язані з маркетинговою діяльністю та формування професійно-орієнтованої комунікативної мовленнєвої компетенції для забезпечення ефективного спілкування в професійному середовищі та оволодіння новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела.
Опис: Затверджено до видання редакційною радою ДВНЗ «НГУ» (протокол № 2 від 02.07.2013) за поданням кафедри іноземних мов (протокол № 10 від 13.06.2013).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/3504
Розташовується у зібраннях:Кафедра іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD257.pdf155,31 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.