Кафедра електроенергетики : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни Холодильне устаткування.pdf.jpg13-бер-2020Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни "Холодильне устаткування" для студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханікаОлішевський, Г. С.
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни Технічна термодинаміка та тепломасообмін.pdf.jpg13-бер-2020Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни "Технічна термодинаміка та тепломасообмін" для студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханікаОлішевський, Г. С.
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни Енергозбереження в будівлях та загальногалузевих технологіях.pdf.jpg13-бер-2020Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни "Енергозбереження в будівлях та загальногалузевих технологіях" для студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханікаОлішевський, Г. С.
CD256.pdf.jpg15-кві-2014Методичні вказівки до виконання дипломних проектів та робіт для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.050701 Електротехніка та електротехнології та рівня «спеціаліст» за спеціальністю «Електротехнічні системи електроспоживання»Заїка, В. Т.
CD77.pdf.jpg31-тра-2013Робоча програма виробничої та переддипломної практики для студентів спеціальності "Електротехнічні системи електроспоживання"Заїка, В. Т.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5