Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВласова, О. А.
dc.contributor.authorДрогальцева, І. С.
dc.contributor.authorПрокопенко, Л. І.
dc.date.accessioned2017-11-22T06:15:31Z
dc.date.available2017-11-22T06:15:31Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationВласова О. А. Організація правильного харчування для збереження здоров’я школяра / О. А. Власова, І. С. Дрогальцева, Л. І. Прокопенко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 52-54.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150600
dc.description.abstractДитинство – найважливіший етап у житті людини, фундамент всієї його долі, його здоров'я. Шкільний вік є найважливішим періодом розвитку людського організму. Здоров'я людини закладається з дитинства і тому особливо важливо дотримувати правильний раціон харчування. Правильна організація харчування школярів може істотно допомогти у вирішенні багатьох проблем. Сучасний школяр, на думку дієтологів, повинен їсти не менше 4 разів на день, причому на сніданок, обід, вечеря неодмінно має бути гаряча страва. Для зростаючого організму обов'язкові такі продукти як молоко, сир, кисломолочні продукти - джерела кальцію і білка, а також овочі і фрукти, які потрібні для підтримки кісткової тканини, росту і оновлення всіх клітин. У зв'язку з цим, потрібно знати, що закладається дитинстві, з тим підліток і вступить у доросле життя.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectправильне харчуванняru_RU
dc.subjectправильное питаниеru_RU
dc.subjectздоров’я школяраru_RU
dc.subjectздоровье школьникаru_RU
dc.subjectорганізація правильного харчуванняru_RU
dc.subjectорганизация правильного питанияru_RU
dc.titleОрганізація правильного харчування для збереження здоров’я школяраru_RU
dc.typeArticleru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу