Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorРибалка, А. А.
dc.contributor.authorАлєксєнко, Т. К.
dc.date.accessioned2020-05-28T11:46:46Z
dc.date.available2020-05-28T11:46:46Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationРибалка А. А. Дослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якості / Рибалка А. А., Алєксєнко Т. К. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 137-138.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155382
dc.description.abstractРинок морозива в Україні набуває цивілізований структурований вид. Сформувалася і чітко виділилася в загальній масі група лідерів: сьогодні 15 підприємств обслуговують 75% українського ринку морозива. Усе виразніше проглядається тенденція до укрупнення підприємств, що поглинають дрібні фабрики, і злиттю великих компаній. Стрімко скорочується кількість напівлегальних виробників, а прийняття сучасних стандартів на морозиво взагалі може викорінити клас виробників з неякісною продукцією.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»ru_RU
dc.subjectторгові маркиru_RU
dc.subjectторговые маркиru_RU
dc.subjectринок морозиваru_RU
dc.subjectрынок мороженогоru_RU
dc.subjectпроблема харчуванняru_RU
dc.subjectпроблема питанияru_RU
dc.subjectукраїнський ринок морозиваru_RU
dc.subjectукраинский рынок мороженогоru_RU
dc.subjectосновні показники якостіru_RU
dc.subjectосновные показатели качестваru_RU
dc.titleДослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якостіru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk543.683ru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу