Удосконалення організації перевезення хлібобулочних виробів в торгівельну мережу супермаркетів м.Києва
Abstract
Метою кваліфікаційної роботи є розгляд питань щодо удосконалення організації
транспортного процесу перевезень хлібобулочних виробів, визначення основних ТЕП
роботи рухомого складу. Також буде виконано аналіз існуючої організації перевезень
хлібобулочних виробів на ПВХБВ; визначення факторів, що впливають на підвищення
продуктивності вантажних автомобільних перевезень хлібобулочних виробів в
торгівельну мережу магазинів м. Києва; буде обрано ефективний РС для перевезення
відповідного типу вантажу і необхідну кількість його для виконання перевезень; буде
розраховано раціональні маршрути руху ТЗ та ін. Одним із головних завдань
проведеного дослідження є пропозиції щодо удосконалення транспортного процесу та
визначення економічного ефекту від запропонованих заходів.