076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства"
Zusammenfassung
Об’єкт дослідження – підприємницька діяльність хлібопекарського підприємства.
Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти підвищення ефективності діяльності підприємства хлібопекарської галузі.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства.
Методи дослідження – у вирішенні поставлених завдань була використана система сучасних методів: абстрактно-логічний, порівняльного економічного аналізу, логічного узагальнення, графічний та табличний методи.
Отримані результати. У першому розділі надано характеристику теоретичним основам ефективності господарської діяльності та розвитку бізнесу в хлібопекарській сфері.
У другому розділі проведено аналіз та здійснена оцінка ефективності підприємницької діяльності ПрАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9».
У третьому розділі наведено та обґрунтовано напрями підвищення ефективності хлібопекарського підприємства.
Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства, що здійснюють підприємницьку діяльність у хлібопекарській галузі