Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorДядюра, Марина Іванівна
dc.date.accessioned2021-01-28T17:53:41Z
dc.date.available2021-01-28T17:53:41Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.citationДядюра М.І. Підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства (за матеріалами АТ «Житомирський маслозавод») / М.І. Дядюра. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 111 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157436
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт дослідження – процес формування заходів щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом АТ «Житомирський маслозавод». Мета кваліфікаційної роботи – є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто підходи щодо трактування категорії управління асортиментом; визначено сучасні аспекти формування асортиментної політики підприємства; проаналізовано місце системи збуту в управлінні асортиментом; наведено загальна характеристика діяльності та організаційна структура АТ «Житомирський маслозавод»; проаналізовано техніко-економічні та фінансові показники підприємства; досліджено якість та конкурентоспроможність АТ «Житомирський маслозавод»; обґрунтовано ціна реалізації товарної продукції та молочної галузі України; сформовано ефективна збутова діяльність АТ «Житомирський маслозавод»; оцінено економічний ефект від запропонованих шляхів удосконалення.ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт дослідження – процес формування заходів щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом АТ «Житомирський маслозавод». Мета кваліфікаційної роботи – є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто підходи щодо трактування категорії управління асортиментом; визначено сучасні аспекти формування асортиментної політики підприємства; проаналізовано місце системи збуту в управлінні асортиментом; наведено загальна характеристика діяльності та організаційна структура АТ «Житомирський маслозавод»; проаналізовано техніко-економічні та фінансові показники підприємства; досліджено якість та конкурентоспроможність АТ «Житомирський маслозавод»; обґрунтовано ціна реалізації товарної продукції та молочної галузі України; сформовано ефективна збутова діяльність АТ «Житомирський маслозавод»; оцінено економічний ефект від запропонованих шляхів удосконалення.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectТОВАРНИЙ АСОРТИМЕНТ, МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, СИСТЕМА ЗБУТУ, SWOT-АНАЛІЗ, ЗБУТОВА ДІЯЛЬНІСТЬ, ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, КОНТЕКСТНА РЕКЛАМАru_RU
dc.title«Підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства» (за матеріалами АТ «Житомирський маслозавод»)ru_RU
dc.title.alternativeImproving the efficiency of product range management of a production enterprise "(according to JSC" Zhytomyr Dairy Plant ")ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу