Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства (за матеріалами «ТОВ «Інновація-Н»)
Zusammenfassung
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021.
Об’єктом розроблення виступають процеси управління конкурентоспроможністю продукції підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо підвищення конкурентоспроможності продукції на основі удосконалення організаційно-економічного механізму управління підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад управління конкурентоспроможністю продукції промислових підприємств; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства; обґрунтовано рекомендації щодо формування та реалізації організаційно-економічного механізму управління конкурентоспроможністю продукції підприємства