Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЛободзинська, Т. П.
dc.date.accessioned2021-10-07T07:37:04Z
dc.date.available2021-10-07T07:37:04Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationЛободзинська Т. П. Сучасні підходи до формування механізму забезпечення конкурентоспроможності інноваційної продукції / Лободзинська Т. П. // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України : матеріали міжнар. науково-практичної конференції, 31 травня - 2 червня 2012 р., м. Дніпропетровськ . – Дніпропетровськ : НГУ, 2012. - С. 59-61uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159214
dc.description.abstractКонкурентоспроможність у загальному розумінні – це володіння властивостями, які створюють переваги суб’єкта економічних змагань для одержання перемоги над конкурентами. Досягнення цих конкурентних переваг забезпечується належно сформованим механізмом забезпечення конкурентоспроможності продукції, тобто системою послідовних дій, економічних, організаційних, технологічних, соціальних, екологічних важелів та методів, що сприяє формуванню необхідних умов виробництва конкурентоспроможної інноваційної продукції на підприємствах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НГУuk_UA
dc.subjectінноваційна продукціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleСучасні підходи до формування механізму забезпечення конкурентоспроможності інноваційної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.bbkУ59(4Укр)uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу