Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЦуркан, Альбіна Олександрівна
dc.date.accessioned2021-12-16T20:51:23Z
dc.date.available2021-12-16T20:51:23Z
dc.date.issued2021-06
dc.identifier.citationЦуркан А.О. Управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом (за матеріалами ТОВ «Малбі Фудс»)/ А.О. Цуркан. – Д. : НТУ «ДП», 2021. – 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159768
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єкт розроблення – процес удосконалення управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом.. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано суть, завдання та основні принципи маркетингового управління; виявлено складові клієнтоорієнтованого управління; розглянуто переваги та недоліки впровадження клієнтоорієнтованого підходу в управління виробничим підприємством; проаналізовано сучасний кондитерський ринок України; надано організаційно-економічну характеристику підприємства та основних видів його діяльності; проведено аналіз фінансового стану та основних економічних показників підприємства; розглянуто конкурентне середовище функціонування ТОВ «Малбі Фудс»; запропоновано використання маркетингових технологій ідентифікації профілю споживача продукції ТОВ «Малбі Фудс»; впроваджено управлінські рішення для забезпечення клієнтоорієнтованого підходу у ТОВ «Малбі Фудс» та оцінювання їх ефективностіuk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єкт розроблення – процес удосконалення управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом.. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано суть, завдання та основні принципи маркетингового управління; виявлено складові клієнтоорієнтованого управління; розглянуто переваги та недоліки впровадження клієнтоорієнтованого підходу в управління виробничим підприємством; проаналізовано сучасний кондитерський ринок України; надано організаційно-економічну характеристику підприємства та основних видів його діяльності; проведено аналіз фінансового стану та основних економічних показників підприємства; розглянуто конкурентне середовище функціонування ТОВ «Малбі Фудс»; запропоновано використання маркетингових технологій ідентифікації профілю споживача продукції ТОВ «Малбі Фудс»; впроваджено управлінські рішення для забезпечення клієнтоорієнтованого підходу у ТОВ «Малбі Фудс» та оцінювання їх ефективностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКЛІЄНТООРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД, КЛІЄНТООРІЄНТОВАНІСТЬ, КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ, SWOT-АНАЛІЗuk_UA
dc.titleУправління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом (за матеріалами ТОВ «Малбі Фудс»)uk_UA
dc.title.alternativeManagement of the production enterprise according to the client-oriented approach (based on the materials of LLC «Malby Foods»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу