• Modern methods of non-financial incentives 

      Balabukha, Oleksandra; Tymoshenko, Liubov (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
      Every business owner and manager strives to organise labour processes to optimise its efficiency. At the same time, staff motivation plays a crucial part, as the company's performance largely depends on the ...
    • Зелений бізнес 

      Мамотенко, Єлизавета Євгенівна; Касьяненко, Лілія Володимирівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
      Останнім часом люди більше усвідомлюють серйозність проблем навколишнього середовища і важливість правильного та ірраціонального використання ресурсів. Екологічна відповідальність є найбільш важливою, адже ...
    • Підвищення конкурентоспроможності підприємства малого бізнесу при удосконаленні маркетингових стратегій розвитку 

      Ходус, Тетяна Сергіївна; Горпинич, О. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
      В повоєнній економіці України конкурентоспроможність залишиться вирішальним фактором успіху бізнесу й економічної безпеки, а механізм формування ефективних підходів до вибору конкурентних переваг ...
    • Теоретичні основи ефективного управління у сфері збутової логістики підприємства 

      Аришкевич, Данило Андрійович; Папіж, Юлія Сергіївна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
      Збутова логістика − це комплекс взаємозалежних функцій, реалізованих у процесі розподілу матеріального потоку між різними оптовими покупцями. Функціональне забезпечення збутової логістики у взаємозв’язку ...
    • Удосконалення планування підприємства 

      Гончаренко, Марія Олександрівна; Трифонова, Олена Василівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
      Планування є одною з основних функцій управління підприємством, яка дозволяє бути готовим до майбутнього, передбачити можливість виникнення ризиків та своєчасно вжити відповідні заходи для вирішення проблем. ...
    • Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування 

      Ляшкевич, Анастасія Михайлівна; Горпинич, О. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
      У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були ...
    • Управління підприємством в умовах кризи 

      Клодчик, О. О.; Іванова, М. І. (НТУ ДП, 2022)
      У сучасних умовах невизначеності та мінливості ринкового середовища, підвищення складності та різноманітності зв'язків промислових підприємств із зовнішнім ринком, появи значної кількості різносторонньої інформації, ...
    • Шляхи вдосконалення управління витрат підприємства 

      Цибенко, О. А.; Штефан, Н. М. (НТУ ДП, 2022)
      В процесі господарської діяльності підприємства несуть відповідні витрати, без яких неможливо досягти визначених цілей і завдань, які стоять перед ними. Виробляючи продукцію, підприємство витрачає різні ресурси і від того, ...