• Автоматизація технологічного процесу виробництва маргарину 

      Селіванов, О. Л.; Заславський, О. М. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
      Жорсткі вимоги споживачів до смакових якостей харчових продуктів та напоїв спонукають науковців та виробників до створення сучасного напрямку в промисловості – розробки нових видів комбінованих харчових продуктів з пониженим ...
    • Автоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктів 

      Бабаков, О. В.; Заславський, О. М. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
      Консервування сушінням широко застосовують в молочній промисловості: сушать незбиране та знежирене молоко, сколотини, молочну сироватку, суміші незбираного молока з знежиреним молоком або вершками, без добавок або з ...