Пошук
Зараз показуються 1-3 з 3
Автоматизація технологічного процесу виробництва азотної кислоти
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Азотна кислота за обсягом виробництва займає серед інших друге місце після сірчаної. Стрімке зростання об’єму виробництва HNO3 зумовлюється важливим значенням кислоти і її солей для народного господарства. Азотна кислота ...
Автоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктів
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Консервування сушінням широко застосовують в молочній промисловості: сушать незбиране та знежирене молоко, сколотини, молочну сироватку, суміші незбираного молока з знежиреним молоком або вершками, без добавок або з ...
Автоматизація технологічного процесу виробництва маргарину
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Жорсткі вимоги споживачів до смакових якостей харчових продуктів та напоїв спонукають науковців та виробників до створення сучасного напрямку в промисловості – розробки нових видів комбінованих харчових продуктів з пониженим ...