Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБойко, В. І.
dc.contributor.authorСоснін, К. В.
dc.date.accessioned2022-06-23T07:30:19Z
dc.date.available2022-06-23T07:30:19Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationБойко В. І. Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна / Бойко В. І., Соснін К. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 350.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160470
dc.description.abstractБорошномельне, круп’яне виробництво забезпечує виробництво основних продуктів харчування людей – борошна, крупи, що містять у своєму складі важливі незамінні для людини поживні речовини. Об'єкт дослідження: процес зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2. Предмет дослідження – методи, моделі та інформаційне забезпечення при керуванні процесом зволожування зерна. Мета: підвищення якості процесу керування зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2, шляхом ідентифікації об’єкту керування та розробки системи автоматизованого керування.
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectпроцес зволожування зернаuk_UA
dc.subjectборошномельне виробництвоuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу зволожування зернаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу