Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПістунов, І. М.
dc.date.accessioned2022-07-07T09:03:54Z
dc.date.available2022-07-07T09:03:54Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationПістунов І. М. Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва / Пістунов І. М. // ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА : матеріали ІІ Національної наук.-метод. конф., м. Київ, 17-18 жовтня 2019 р. – Київ : КНЕУ. – С. 588-591.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022
dc.description.abstractТочка беззбитковості – важливий показник діяльності підприємства. Вона показує який об’єм продукції потрібно виробляти і реалізовувати щоб дохід підприємства дорівнював загальним витратам, тобто підприємство не отримувало прибутку, але і не несло збитків. Точка беззбитковості виражається в двох видах: товарному та грошовому. Для однопродуктового виробництва, точка беззбитковості визначається за формулами [1]:uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectточка беззбитковостіuk_UA
dc.subjectбагатопродуктового виробництвоuk_UA
dc.titleВизначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу